Fam Vlasman

Fam Vlasman

Op 1 Juni kwam de Fam Vlasman hun jaarlijks uitje vieren bij JoHpie. Onder het genot van een bakje koffie/thee werden de kaarsen gemaakt. Ze vonden het erg leuk om te kaarsenmaken en hadden er veel plezier in. Hartstikke gezellig vonden ze het.

Hans en Corina

Hans en Corina

Op 8 Mei kwam Hans met collega Corina kaarsenmaken. Ze was nieuwsgierig hoe dat allemaal ging. Hans vertelde wat ze gingen doen, en daarbij werd er veel gelachen en de kaarsen werden mooi gekleurd.

Dames uit Utrecht

Dames uit Utrecht

4 vriendinnen uit Utrecht waren onderweg naar Holwerd voor een weekendje Ameland en ze maakten een pitstop Bij Johpie om te kaarsenmaken. Tijdens en bakje thee werden de kaarsen gemaakt.(Uitgerust) en zeer tevreden over hun kaarsen gingen ze op weg.

Krollefier

Krollefier

1 Maart kwam Dagbesteding Krollefier uit Nijbeets om te kaarsenmaken. Met 2 gasten en 3 begeleiders gingen ze aan de slag, ze hadden er erg veel zin in, en ze vonden het heel gezellig. Ze waren trots op hun zelf gemaakte kaarsen.

Kees en Thea

Kees en Thea

Kees en Thea moesten even iets leuks doen met 2 vrienden uit Limburg en Rinsumageest, dus kwamen ze kaarsenmaken bij JoHpie. Het werden wel erg dikke kaarsen en om de gewenste kleuren te krijgen werd JoHpie even getest, maar het kwam allemaal goed en ze waren zeer tevreden.

Anna uit Kollum

Anna uit Kollum

De eersten in 2024 was Anna met haar vriendinnen uit Kollum, het was nog een verlaat verjaardagsfeestje, ze was in November 14 jaar geworden. Dat het een vriendinnenclub was is aan hun mooie kaarsen te zien, iedereen had bijna dezelfde kleur,en ze vonden het erg leuk.

Fam Wielstra

Fam Wielstra

Silke en Isabella kwamen met pake en beppe Wielstra kaarsenmaken, ze vonden het eerst wel wat lang duren maar toen kaarsen gekleurd waren was alles vergeten en gingen ze tevreden weer naar huis.

Kom ook eens een kaarsje opsteken!
Friesland, Nederland