Fam Wielstra

Fam Wielstra

Silke en Isabella kwamen met pake en beppe Wielstra kaarsenmaken, ze vonden het eerst wel wat lang duren maar toen kaarsen gekleurd waren was alles vergeten en gingen ze tevreden weer naar huis.

Hinke

Hinke

op 31 Augustus kwam Hinke met haar oppas kinderen Kaarsenmaken. Dit was een verrassing voor hun en ze hadden er veel plezier in, vooral het kleuren van de kaarsen vonden ze erg leuk.

Chantal

Chantal

4 Augustus was het de dag van Chantal en haar vriendinnen, ze kwamen kaarsenmaken bij (oom) JoHpie, er werd veel gelachen en kaarsenmaken konden ze ook wel ze hadden het erg naar hun zin.

Rinske uit Burdaard

Op 19 Mei kwam Rinske met 7 vriendinnen en haar broer haar verjaardagsfeestje fieren(ze was op 12 Mei 9 jaar geworden) om te kaarsenmaken. Ze hadden er veel plezier in en maakten mooie kaarsen.

Bartlehiem maakt kaarsen

Bartlehiem maakt kaarsen

Op 20 april vond er ’s avonds een kaarsenmaakworkshop plaats bij JoHpie Kaarsenmakerij. Veertien dames namen deel aan deze workshop die werd georganiseerd in samenwerking met Zorgvilla Expert. Het was een gezellige en creatieve avond waarbij de deelnemers onder begeleiding van een deskundige kaarsenmaker hun eigen kaarsen hebben kunnen maken.

Tijdens de workshop was er ook voldoende tijd om gezellig te kletsen en elkaar beter te leren kennen. Na afloop gingen de dames met veel plezier naar huis met hun zelfgemaakte kaarsen.

Al met al was het een geslaagde avond vol gezelligheid en creativiteit, waarbij de deelnemers niet alleen nieuwe vaardigheden hebben geleerd, maar ook hebben kunnen genieten van elkaars gezelschap.

Kom ook eens een kaarsje opsteken!
Friesland, Nederland